Reviews from La Cubanita Schagen

Recent reviews

5.0
R. Stam
31 January 2022

Ik had op de website een bestelling geplaatst die afgeleverd zou worden. Echter op de dag van levering nam iemand van Cubanita contact met mij op dat men niet ging leveren en dat mijn geld teruggestort zou worden. Ik kreeg als argumentatie dat de zaak weer open was en de haal- en brengservice gestopt was maar dat de website niet was aangepast. Cubanita wilde haar probleem afwentelen op mij als klant. Na enige duidelijke woordenwisseling tussen Cubanita en mij kreeg ik uiteindelijk te horen dat men wel ging leveren. Op de afgesproken tijd leverde men de bestelling af zodat wij met onze gasten daarvan konden genieten. Echter bij een controle bleek dat mijn bestelling niet compleet was. Ik heb daarop direct telefonisch contact opgenomen om dit te melden. Ik kreeg de reactie dat men het wel na zou brengen. Omdat het een beetje mosterd na de maaltijd was gaf ik aan dit maar niet te doen en verzocht om het geld terug te storen. Ik heb gesproken met Lonneke en ik kan niet anders

Willem
25 January 2022

Goede kwaliteit en lekker, alles stond klaar op de afgesproken tijd.

Danique
17 January 2022

Optijd bezorgd en lekker gegeten!

Tessa
9 January 2022

Bij bestellen gewenste bezorgtijd kunnen aangeven, maar direct na het plaatsen van de bestelling was dit al 45 minuten opgeschoven. Nog al een verschil... (helemaal met kleine kinderen thuis die honger krijgen en naar bed moeten.) De prijs-kwaliteit viel tegen. Weinig. Bovendien waren de kipspiesjes droog en hard, leken oud en maar 2 stuks. Spare ribs ook echt niet lekker, smaakte naar gekookt vlees ipv gegrild. Kroketjes (kaas en chorizo) waren wel lekker en van de aardappel en zoete aardappel friet was er genoeg. Al met al viel het tegen, helemaal vergeleken met eten in het restaurant. Wij zullen niet opnieuw bestellen voor thuis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adri
7 January 2022
Mariella
31 December 2021

Prima, goed warm, heerlijke smaken. Zoals we gewend zijn!

Stan
24 December 2021

Heerlijk eten! Helaas was de bestelling een half uur te vroeg bezorgd waardoor we nog niet klaar waren om te eten. Komt vast door de drukte maar een berichtje dat het tijdstip zo ver veranderd zou wel gewaardeerd worden.

Monica Blokhoff
24 December 2021

Heerlijk gegeten, de warme tapas waren goed op te warmen in de oven. Zo hebben we de hele avond kunnen genieten. Hele fijne feestdagen

Gabrielle
23 December 2021

Alles was goed warm en ruim voldoende. Heerlijk gegeten

Dave Smit
19 December 2021
Sabina
12 December 2021

Heerlijk gegeten

CJ
5 December 2021

Snel en heerlijk. Met 20 min in T-horn.

Petra
4 December 2021

Het was onze eerste keer om zo te bestellen Top ervaring.

Ilse
17 November 2021

Heerlijk gegeten! Echt een feestje! Fijn dat jullie bezorgen en wij toch lekker kunnen eten in deze tijden!

Ralf
2 September 2021

Bakjes met saus zijn er gewoon bijgegooid. In betere tijden stond er nog op bij welk gerecht het hoorde of wat voor saus het was.

Leanne van Luik
4 August 2021

Het eten was heerlijk. Bij aankomst bleek onze bestelling nog niet verwerkt maar ook dit werd vlot opgelost. Bedankt!

Lisa
27 May 2021
Angelique
23 May 2021

Op tijd bezorgd. Goed warm en allemaal lekker. Veel keus.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!!

Koops
23 May 2021

Heerlijk eten! Alleen jammer dat er 2 blikje fanta bijzaten ipv de bestelde cola zerošŸ˜‰

Yuksel
19 May 2021

Beste La Cubanita, Het eten was verrukkelijk maar helaas was de opmerking 'carpaccio zonder kaas' niet doorgekomen en kon ik die niet eten. Het brood was voor 2/3 aangebrand. De overige gerechten waren echt heel erg lekker! Ps: de bezorger was 20min eerder dan ik had aangegeven(20.00 bezorgen) en daardoor was ik echt NET binnen toen hij al voor de deur stond. Normaal is te vroeg altijd mooi met bezorging maar als er een specifieke tijd word gegeven is het fijn als daar rekening mee word gehouden.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback. We gaan we mee aan de slag

Jacco
15 May 2021

Mijn zoon noemde 3 van de 9 gerechten goddelijk;)

Verkaik
13 May 2021

Uitstekende gehaktballetjes Tegenvallende kipstukjes deeg niet gaar Jammer dat je geen dadels kan bestellen

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback we gaan ermee aan de slag.

Jacqueline
10 May 2021

Prima kwaliteit. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling onderweg is en alles komt warm aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!!

Annie
10 May 2021

Prima .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Duiverman
2 May 2021

Op tijd klaar, erg lekker, aanrader!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen !!!

EsmƩe
1 May 2021

Het eten was echt heer-lijk! We gaan absoluut vaker afhalen en zodra ze opengaan zeker een keertje daar eten. Wat een leuke tent.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen!!!

L. Tempelman
27 April 2021

Altijd lekker en goed warm!!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!!

Pijnacker
27 April 2021

Patat was zacht. Misschien een idee om patat in apart bakje te doen. In plaats van 2 maal toast met zalm kregen we 1maal zalm +tomaat en mozzarella.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback! We gaan ermee aan de slag.

Aranka
18 April 2021

Het was heerlijk en mooi op tijd klaar ! Top !

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen!

Dianne Manneveld
18 April 2021

Ik had besteld voor 18.15 maar ik kreeg om 17.45 al bericht dat de bestelling onderweg was, vervolgens kwam de bestelling bij mij aan om 18.05 terwijl het maar 5 minuutjes rijden is naar mij, hierdoor was niet alles meer heel warm helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback. We gaan ermee aan de slag!

Anouk
18 April 2021
Petra
12 April 2021

Het was weer lekker!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Henkvanloveren@kpnmail.nl
11 April 2021
Olga
10 April 2021

Heerlijk gegeten van onze afhaaltapas, alles precies op tijd klaar!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Arianne
3 April 2021

De bezorgser stond met onze bestelling in St Pancras, ipv Wieringerwaard. Hierdoor was de bestelling wat later.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Dat was inderdaad niet helemaal goed gegaan excuses hiervoor. hopen dat jullie wel lekker gegeten hebben.

Smit
2 April 2021

Vanaf schagen naar t zand nog lekker warm en goed eten! Ga zo door toppers!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Anita
29 March 2021
Mandy Duijs
28 March 2021
Inge
27 March 2021

Keurig op tijd het bestelde eten ontvangen. Door de autorit van bezorging was het een beetje door elkaar geschud maar dat had mij ook kunnen gebeuren als ik het met de auto had afgehaald. Het was warme was warm, en het koude was koud en lekker. Gesmuld hebben we!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was!

Eline
26 March 2021

Snel bezorgd door vriendelijke bezorger, en dat op een wat lastig bereikbare plek! Lekker eten en ruime porties. Een vrolijke groet op de buitenste zak maakte het helemaal af :) aanrader!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Leuk om te horen!!!

Ferry Klein
14 March 2021

Wij zijn fan van La Cubanita kunnen niet wachten om weer op bezoek te komen. En de bezorging is keurig optijd zelfs nog ff eerder. En niet te vergeten super vriendelijk en netjjes

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen. Wij hopen ook dat we snel de deuren weer mogen openen voor jullie!

Ellen
13 March 2021

Keurig op tijd en zag er goed en verzorgd uit! Was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen.

Driesen
5 March 2021

Bezorgtijd verplaatst op ons verzoek ivm noodsituatie. Cubanita stelde 19.00 uu voor om te bezorgen. Was akkoord. Net over 18.00 u stapte wij achter het huis in en direct ging bel eten werd bezorgd. Bij bestelling was brood vergeten dat kwam pas tegen 19.00 uur. Verzoek gern paprika in t eten ivm allergie kip/pasta salade toch met paprika erin, direct in vuilnisbak . Beetje jammer dit alles.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, en feedback we gaan er mee aan de slag. jammer dat het niet helemaal goed was gegaan.

Jeroen
28 February 2021

Waren zeer verheugd op de ruime porties. Garnalen waren perfect en mijn zoontje genoot van de spareribs

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!!

Annette
21 February 2021

Weer heerlijk gegeten. Het is en blijft goed warm, ook als je een kwartiertje naar huis moet rijden eerst. Goed verpakt en verzorgd en altijd een leuke boodschap op je tas geschreven.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was!

Ymke
20 February 2021

Warme (vlees)gerechten waren week, alsof ze uit de magnetron kwamen en daarna snel een folietje eroverheen. Portie meloen was erg klein. Prijs - kwaliteit verhouding klopt niet... Erg genoten van de aioli en tapende, verder helaas niet erg enthousiast.. Bezorging wel snel en vriendelijk.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback. We gaan ermee aan de slag.

Wieringerwaard
17 February 2021

Heerlijk eten!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat het lekker was.

Ad
15 February 2021

Het eten werd op tijd bezorgd en het was nog warm. Wij hebben er van genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen!

Hart
15 February 2021

Had 18.15 gevraagd. Kreeg wel keurig mail dat het 18.50 zou worden. En uiteindelijk 18.55. Hierdoor kwam mijn planning voor de rest van de avond in de war maar wel keurig aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en de feedback!

dhr, Dekker
15 February 2021

's Morgens besteld en keurig op afgesproken tijd bezorgd in Nieuwe Niedorp. Heerlijk gegeten, goede service.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat alles naar wens was!

Martine Kok
15 February 2021

Heerlijk gegeten, super snelle bezorgen. Voor herhaling vatbaar. Alleen mist mijn dochter de inktvisringenšŸ™ˆ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!

Stance
15 February 2021

Netjes contactloos geleverd met een glimlach en een eet smakelijk. Het eten was wel iets afgekoeld, maar na een minuutje in de magnetron was het weer prima op temperatuur. De smaak is als van ouds, lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat het lekker was!

Celano
15 February 2021

Helaas was het een half uur te vroeg bezorgd. Dus was het eten erg afgekoeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en de feedback.

Top
14 February 2021

Was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!!

Annette
14 February 2021

Heerlijk gegeten! De warme gerechtjes waren ook echt goed warm ook na 15 minuutjes rijden. Afhalen ging supersnel. Heerlijke gerechtjes, heerlijke sausjes en precies goede porties. Wij zijn fan!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen!

Janny
5 February 2021

Snelle bezorging en lekker gegeten!

Reaction from La Cubanita

bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen!

Marieke Hoogendoorn
5 February 2021

Bestelling was 13 minuten na betaling klaar, echter aan de naw- gegevens valt te zien dat wij minimaal 18-20 minuten moeten rijden. 1 gerecht zat er niet bij (wel de saus) Erg duur t.o.v. de hoeveelheid eten. Kwaliteit eten prima.

fam. Kroon
4 February 2021

De bestelling was warm en volgens de afgesproken tijd. We hebben er lekker van gegeten, vooral de cheesecake was overheerlijk.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het lekker was!

Gerda
30 January 2021

Heerlijk gegeten. Er bleek 1 portie niet bij te zitten maar dat is later snel opgelost. Dank voor de goede service.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Silvia Verspuy
30 January 2021

Prima!!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen!

Zijdewind
24 January 2021

Wij gingen veel uit eten bij jullie. Nu dachten wij we gaan even op de site kijken of jullie bezorgen in ons kleine dorp. En JA! Wouw, op thuisbezorgd zijn het maar 4 restaurants die dat doen. En nu ook La Cubanita! Heel blij. Bezorger was ook erg netjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat leuk om te horen!

Martijn
24 January 2021

Bezorging was keurig op tijd en heerlijk gegetenšŸ˜ƒ

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het lekker was!

Paul Kooij
24 January 2021
Bloem
23 January 2021

Aanrader om heerlijk thuis te genieten

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen!

Linda
22 January 2021

Heerlijk gegeten. Het bestellen gaat heel eenvoudig via de site.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen!

Mireille
21 January 2021

Het was heerlijk!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het lekker was!

Otto
17 January 2021

Alles was netjes geregeld en vlot verlopen. Het was en is altijd prima geweest.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!

B. ten Hoeve
17 January 2021

Het eten was erg lekker en warm., gord verpakt en vriendelijk en leuk bezorgd

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen!

Annette
16 January 2021
harry dinkeloo
15 January 2021

was ok!!!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen!

Jacqueline
3 January 2020

Het eten was heerlijk en de bezorging was ruim op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie! Goed om te horen.

Jacqueline
2 January 2020

Het was heerlijk. Natuurlijk is het nog lekkerder als je het meteen op kan eten maar dat is nu eenmaal anders op het moment. Vriendelijke bediening en zelf nog 2 drankjes van het huis gekregen!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Leuk om te horen!

Chantal
1 January 2020

Eten was lekker en warm. Helaas hadden ze de gehaktballetjes vergeten die wij wel besteld hadden. Evengoed voor herhaling vatbaar.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Jammer van de gehaktballetjes, Leuk om te horen dat het voor herhaling vatbaar is!

Celine
1 January 2020

Was weer helemaal top, en wat is die aioli toch lekker!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen!

Fijne Tuinen
27 December 2020

Prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Age
27 December 2020

Lekker eten en op tijd bezorgd. Volgende keer weer!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen!

Rolink
26 December 2020

Vriendelijke bezorger en super eten

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Leuk om te horen!

Marco Boelsums
26 December 2020

De warme tapas gerechten waren lauw van temperatuur toen het aankwam. Dat was spijtig.

Ivo
23 December 2020

Op zich wel lekker, maar voor het bedrag wat ik heb betaald vind ik het nogal mager. Daarnaast was het brood oud en droog.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, We gaan met de feedback aan de slag.

Fam van Bilsen
22 December 2020

De bestelling op onze trouwdag via de telefoon. We werden super lief geholpen door een aardig meisje. Het eten was heel lekker met een toetje en vuurwerk. Hartelijk dankšŸ˜˜

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent en lekker gegeten heeft.

Suzanne
18 December 2020

Laten thuis bezorgen,de warme tapas was goed verpakt en daardoor nog prima op temperatuur.We hebben genoten van de heerlijke hapjes thuis.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen.

Anouk van Driessel
14 December 2020

Kwaliteit was prima alleen klopte de bestelling niet helemaal. Ook een vorige bestelling klopte niet dus dat is zeker voor verbetering vatbaar.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We gaan met de feedback aan de slag.

Rob
28 November 2020

Bezorging was prima, wel 20 minuten eerder dan gepland. Op het eten ook niks aan te merken, erg lekker allemaal. Misschien handig om bij de krokante kipkluifjes aan te geven dat deze een beetje pittig zijn. Hopen dat we binnenkort weer in het restaurant kunnen genieten van deze tapas!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, goed om te horen dat het lekker was, We gaan met de feedback aan de slag.

Jansen
23 November 2020
Schalken
22 November 2020

Tijdens ons weekendje weg wilden we toch de locale horeca steunen . Dus eten besteld bij la cubanita en we hebben heerlijk gegeten.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat leuk om te horen!

Inge
18 November 2020

We hebben lekker gegeten. De bestelling kwam 10 minuten later dan aangegeven, maar dat is te overzien. Het is jammer dat je bij de gerechtjes niet ziet hoeveel stuks er in zitten. Zo is het lastig inschatten hoeveel je nodig hebt voor een bepaald aantal personen. Of dat je kunt aangeven voor hoeveel personen je wilt bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was. We gaan met de feedback aan de slag.

Groen
12 November 2020

Was keurig verzorgd en erg lekker!!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen!

Van vliet
11 November 2020

Het was erg lekker alleen carpaccio was ene portie groot en andere heel klein en zoete aaardappelfriet was koud verder erg lekker gegeten.

Reaction from La Cubanita

bedankt voor uw reactie, Goed om te horen dat het lekker was. We gaan met de feedback aan de slag.

Miranda
9 November 2020

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Leuk om te horen.

Mireille
9 November 2020

Altijd tevreden, helaas vandaag minder, het eten was lauw en de gehaktballetjes taai. Per telefoon laten weten.. Nikita heeft het keurig met ons opgelost, volgende keer een portie gehaktballetjes gratis. Verder altijd lekker bij jullie gegeten. Nu hopen dat alles gauw weer normaal wordt en we weer van jullie en de ambiance mogen genieten. Succes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marie
8 November 2020

Het restaurant in huis gehaald met de tapas van lacubanita. Heerlijk bereid door de geweldige kok Sepp!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. Wat leuk om te horen.

lennaert
3 November 2020

sorry voor het taalgebruik, maar godverdomme wat een lekker eten!!!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie. We zijn blij om te horen dat het lekker was!

chris
2 November 2020

Sommige gerechters vielen tegen en de verpakking voorkwam niet dat de ene saus bij het andere gerecht was gelopen.

chris
2 November 2020

Sommige gerechters vielen tegen en de verpakking voorkwam niet dat de ene saus bij het andere gerecht was gelopen.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor u reactie. We gaan er mee aan de slag dat de sausen niet meer overlopen.

Van Duin
1 November 2020

De bezorgservice kon ins adres niet vinden en was daardoor te laat. Eten was daardoor dus lauw en daarnaast vind ik persoonlijk de prijs niet helemaal in verhouding met wat je krijgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, Jammer dat de bezorger uw huis niet kon vinden. We gaan met de feedback aan de slag .

Jan Pellegrom
27 October 2020

In z'n algemeenheid prima! De meeste tapas waren zeer smakelijk. Bezorging stipt op tijd. Paar opmerkingen: bij de manchego (2 x besteld) zat geen vijgenchutney. "Kaal" is deze kaas lang niet zo lekker als met een goede chutney of gelei. Van de zeeduivelstukjes had een groot deel de grootte van een knikker. Dus nauwelijks vulling. De (mayo)sausjes smaakten allemaal nagenoeg hetzelfde. De tapas lagen op een zwart plastic bord. Dat kan veel kleuriger en leuker, zodat tapas eten een feest(je) is. Toch is onze eindconclusie: smakelijke tapas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie en feedback. We gaan er mee aan de slag. Goed om te horen dat het gesmaakt heeft

Rick
26 October 2020

Veel minder eten en van slechtere kwaliteit dan rond mei toen ik ook heb besteld. Echt heel erg jammer. Ook geen biertjes van de actie (maar die zijn misschien op dus dat maakt niet uit) bij de varkenshaas zat de champignon saus niet en bij de kip zat de mango chutney niet... Wel gewoon optijd bezorgd

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor u reactie en uw feedback. We gaan er zeker mee aan de slag. We hopen dat het de volgende keer beter is.

Jacco
25 October 2020

Wij hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit was goed. 1 klein min puntje. 2 gerechten waren vervangen voor andere gerechtjes. Deze waren lekker, maar even overleg had wel fijn geweest

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat het lekker was. Bedankt voor de feedback.

Do.
23 October 2020

Lekker.

Reaction from La Cubanita

Wat goed om te horen! Bedankt voor de reactie.

Renate
18 July 2020

Te vroeg geleverd. Kleffe zalm . Kwaliteit overall zeer matig